BronMazars B.V.
BronMazars B.V. Sitemap Contact

BronMazars van start!

Terug naar het overzicht

BronMazars is het accountantskantoor van nu. Kenmerkend van de dienstverlening zijn de scherpe tarieven, hoge automatiseringsgraad en de focus op de zorgsector. Verder ondersteunt BronMazars de ondernemer en organisatie bij het formuleren van strategische doelen.

De markt voor audit en belastingadvies is al enkele jaren sterk in beweging en het wordt steeds duidelijker dat de waarde van een accountant of belastingadviseur niet alleen schuilt in het product jaarrekening, aangifte of gedegen advies, maar in kennis en inlevingsvermogen in diens (sector)specifieke uitdagingen.
 

BronMazars realiseert zich dat al jaren als geen ander en kiest voor een duidelijke sectorfocus om cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn en vanuit specialistische kennis proactief waarde te leveren.
 

Dat is volgens Paul Steman, bestuurder bij Mazars, de achtergrond van de nieuwe samenwerking:
 

“Alleen een accountant of belastingadviseur die de issues bij zijn klanten tot in de haarvaten aanvoelt kan waarde laten zien. Wij spelen daar al jaren op in met een sectorspecifieke benadering en we zien die benadering ook terug bij BronMazars.. We hebben er dan ook veel vertrouwen in dat de combinatie van onze kennis en relaties de komende jaren veel moois zal brengen in de specifieke marktsegmenten die wij bedienen. De dienstverlening, het netwerk van relaties en de kennis zijn zeer complementair.”
 

BronMazars is gespecialiseerd in de zorgsector.  Kees Leijs, partner: “De verwachting is dat deze sector – als gevolg van maatschappelijke ontwikkelingen – de komende jaren een hoge dynamiek zal kennen”:  Hierop speelt BronMazars in met specifieke diensten en kennis.
 

BronMazars is gevestigd in hartje Amsterdam en telt vijf enthousiaste professionals. Remco ter Steege, manager, kunt u bereiken op remco@bronmazars.nl
 

Terug naar het overzicht
© 2020 BronMazars B.V.