BronMazars B.V.
BronMazars B.V. Sitemap Contact

Team van BronMazars

Kies je voor BronMazars dan kies je voor een enthousiaste organisatie met mensen die oprecht begaan zijn met je organisatie Dat beloven wij!

Je mag van ons verwachten dat we communiceren zonder meel in onze mond en dat adviezen bondig en helder zijn. 

We werken samen met Mazars; een wereldwijde actieve accountantsorganisatie. Mazars maakt deel uit van het internationale netwerk Praxity waardoor wij ook internationale groeiplannen kunnen ondersteunen.

Onze automatiseringssystemen zijn state-of-the-art. Dat maakt het mogelijk om concurrerend en transparant te werken. En het controletraject is volledig gedigitaliseerd.

Met BronMazars kies je voor een accountant die niet tegenover je staat maar zij aan zij wil werken aan groei en realisatie van ambities.

Kees Leijs

Kees LeijsKees Leijs (1966) studeerde in 1994 af als registeraccountant. In 2000 startte hij samen met Pieter Vos Kop of Munt. In 2002 was hij de grondlegger van Bron registeraccountants, de rechtsvoorganger van BronMazars.

Als accountant en adviseur heeft hij ruime ervaring in de zorg-, creatieve en culturele branche. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen. Om zijn hoofd leeg te maken loopt hij regelmatig een halve marathon of gewoon een stukje door de polder. Kees gelooft in een intense relatie met opdrachtgevers. Als je elkaar regelmatig spreekt, kun je ook actief adviseren en komt de toegevoegde waarde van de accountant het best uit de verf.

Pieter Vos

Pieter VosPieter Vos (1967) is in 2002 samen met Kees Leijs Bron Registeraccountants, de rechtsvoorganger van BronMazars gestart. De afgelopen jaren is de controle praktijk van BronMazars sterk gegroeid vooral met cliënten in de zorgsector. De branchespecialisatie van BronMazars is noodzakelijk om meer op klanten toegesneden adviezen te kunnen geven. De zorgsector is een dynamisch marktgebied en merken wij dat ondernemers behoefte hebben aan relevante kennis. Wij bieden die kennis met woord en daad.

Mijn specialisatie is de groeicoach. Het zijn intensieve trajecten waarin de ondernemer met specifieke instrumenten wordt uitgedaagd om strategische keuzes te maken. Het zijn vaak boeiende sessies die de essentie van het ondernemerschap raken. Verder ben ik een fervent sporter, een autoliefhebber en geïnteresseerd in cultuur en architectuur. En daarvoor moet veel worden gereisd! Doel is 50% van alle landen in de wereld voor 2017 te bezoeken. De stand is nu ruim 30%.

Roel Schrama

Roel SchramaRoel Schrama (1986) is in 2007, na zijn HBO opleiding Accountancy, bij BronMazars gaan werken op detacheringsbasis. In 2008 ben ik begonnen aan de afronding van de opleiding tot Registeraccountant en nu ben ik bijna aangekomen bij het laatste theoriejaar. Gedurende de HBO opleiding heb ik tijdens de werk- en scriptiestage kennis gemaakt met twee van de grote vier accountantskantoren. Ik ben nu erg blij met het besluit om te gaan werken bij een klein kantoor. ‘Het persoonlijke contact met management en aandeelhouders maakt het werk interessanter en geeft meer inzicht in de bedrijfseconomische doelstellingen van de klanten.’

In 2010-2011 heb ik als penningmeester van ‘Watersportvereniging de Ouderkerkerplas’ meegewerkt aan een ‘doorstart’ van de surfvereniging tot een complete surf- en zeilvereniging met inmiddels 200 leden. Verder beklim ik graag een stuk op de klimmuur en fiets ik  ook graag een mooi stuk, of gewoon naar kantoor natuurlijk. 

Serge Schuurmans

Serge SchuurmansSerge Schuurmans (1974) woont samen met zijn vriendin in Amsterdam. Ik ben begonnen met werken bij WEA Randstad in Hoofddorp. Vervolgens ben ik bij Arenthals Grant Thornton terecht gekomen. Na een jaar als zelfstandige gewerkt te hebben ben ik bij BronMazars in dienst getreden. Als controleleider ben ik verantwoordelijk voor het contact met de klant en ben betrokken bij planning, uitvoering en afronding van de controles. Ik ben bezig met de opleiding tot Registeraccountant aan Nyenrode. Het leukst aan mijn werk vind ik om samen met de klant tot oplossingen te komen.

Naast mijn werk sport ik graag en veel: roeien, schaatsen, hardlopen en fietsen. Afgelopen jaar heb ik voor het eerst de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee geschaatst. Ook houd ik van thuis lekker koken en met vrienden te eten.

Bart van Scherrenburg

Bart van ScherrenburgBart van Scherrenburg (1965) studeerde Fiscaal recht in Tilburg. Vanaf 1992 is hij werkzaam als belastingadviseur in de (inter)nationale MKB-praktijk. Na ruim 12 jaar ervaring te hebben opgedaan in Brabant (onder andere bij de rechtsvoorganger van Mazars Nederland), is Bart in 2004 geland op zijn huidige plaats. Om in te spelen op de veranderingen in de markt, heeft Bart zich de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op de behandeling van financiële planningsvraagstukken: op het snijvlak van fiscaliteit, oudedag, vermogen, sociale zekerheid en recht, staat de ondernemer centraal.

Vanzelfsprekend hebben alle branches in meer of mindere mate te maken met fiscale vraagstukken, maar juist in de zorg sector is de fiscaliteit enigszins onderbelicht. Met behulp van de aanwezige specialisten, werkt BronMazars continue aan creatieve oplossingen van diverse zorgvraagstukken.

Als drummer, beeldhouwer, volleyballer en vrijwilliger van het jaarlijkse Cultureel Festival in Baarn, is Bart zeer betrokken binnen de culturele sector.

Ronald Mul

Ronald MulMijn naam is Ronald Mul (1990), in 2010 ben ik tijdens stageperiode van mijn HBO Bedrijfseconomie opleiding aan de Hogeschool voor Economische Studies te Amsterdam met BronMazars in aanraking gekomen. Nadat ik mijn opleiding succesvol had afgerond ben ik bij de onderneming in dienst getreden.

In het verleden heb ik onder andere ervaring opgedaan bij een onderneming die advies en ondersteuning biedt gedurende het declaratie en facturatieproces bij zorgondernemingen. Hier is mijn interesse voor de zorgsector gewekt, bij BronMazars blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op financieel gebied binnen de zorgsector. Naast mijn werk ben ik een actief lid van Korfbalvereniging De Vinken. Naast het feit dat ik er train en wedstrijden speel, ben ik trainer/coach van een jeugdteam, lid van de jeugdcommissie en sinds 2011 maak ik tevens deel uit van het bestuur  van de vereniging.

Stephan Berendes

Stephan BerendesStephan Berendes (1981) is na zijn studie Bedrijfseconomie in 2001 gestart bij Mazars. In 2008 is hij afgestudeerd Register Accountant aan de Universiteit van Amsterdam. Als manager in de controlepraktijk is hij eerste aanspreekpunt voor zijn klanten en begeleidt hij de teams van accountants op de controleopdrachten. Met ingang van 2013 is Stephan het team van BronMazars komen versterken.

BronMazars bedient voornamelijk middelgrote ondernemingen waarbij er veel zorg en aandacht is voor de ondernemer. Hierdoor heb ik geleerd om naast de cijfers van de onderneming ook oog te hebben voor de wensen en vragen van de ondernemers. Dit maakt mijn werk leuk en uitdagend. Ik ben daarom ook zeer enthousiast om te werken voor BronMazars en mij verder te verdiepen in de specifieke behoeften die er bestaan bij de zorgondernemers. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat mijn ervaring bij de controle van winst gedreven organisaties bijdraagt aan betere dienstverlening van maatschappelijk gefinancierde instellingen en vice versa.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik docent financial auditing bij de Universiteit van Amsterdam en lid van het team vaktechniek van Mazars.

© 2020 BronMazars B.V.