BronMazars B.V.
BronMazars B.V. Sitemap Contact

BronMazars: de accountant van nu.

Natuurlijk doen we wat je van een accountantskantoor mag verwachten. We controleren en geven een verklaring die externe partijen het vertrouwen geeft over de financiële integriteit van de onderneming.

Gedurende het jaar moet de directie kunnen vertrouwen op de werking van de administratieve organisatie en de juistheid van het intern geproduceerd cijfermateriaal. Wij kunnen de sturingsinformatie verder helpen te verbeteren.

Dit doen we door data-analyse, het aanleggen van relevante kernprestatie indicatoren en dashboards. Uiteraard kijken we ook naar de kwaliteit van de administratieve organisatie, signaleren we risico’s en suggereren verbeteringen

Maar wat doen we dan anders?

In ons vakgebied horen we veel over de accountant 3.0. De accountant, zo luidt soms het verwijt, kijkt vooral in de achteruitkijkspiegel. De jaarrekening is uiteraard belangrijk voor de extern belanghebbenden, maar de directie en organisatie zijn vooral druk doende met de dag van vandaag en de toekomst.

Daarom helpen we de ondernemer ook bij het bepalen van strategische doelen en het vaststellen van de consequenties voor de organisatie. De groeicoach moedigt de ondernemer en de organisatie aan om tot nieuwe inzichten en bijhorende actieplannen te komen.

Daarom is BronMazars de accountant van nu

© 2020 BronMazars B.V.